Vill du komma i kontakt med mig? Kul, hör av dig direkt!

Jill Nyqvist
jill@explain.se
070-799 82 29

Vi hörs!

Lite om mig:

Jag vill vara med och rädda världen! Jag tror att alla människors insatser gör skillnad och jag vill använda min tid och kompetens till att bidra till en hållbar samhällsutveckling. Jag gör det genom att arbeta i alla tre aspekter av hållbar utveckling: ekologisk, social, ekonomisk. För att kunna fatta kloka beslut för miljön så tror jag att vi behöver vara i balans och ha koll på oss själva. Lite som på flyget: hjälp dig själv till en syrgasmask innan du hjälper din granne. Därför brinner jag för personligt ledarskap.


Jag har arbetat med som chef över tio år i verksamheter i konstant förändring och de senaste åren som vice förbundsdirektör. Det kräver en hög förmåga att leda sig själv för att kunna vara en bra chef. Det är inget man föds med utan färdigheter du kan träna och utveckla. Sedan jag fick barn med adhd så har min förmåga att leda mig själv i utmanande situationer stärkts än mer. Mina erfarenheter från en utmanande vardag både på jobbet och hemma vill jag dela med dig för att fler ska kunna må bra och prestera bra i alla delar av livet.


 

För övrigt gillar jag en god utmaning både på jobbet och fritiden. Tränar gärna och ofta: löpning (galet dåligt på det men kämpar på), grym på gym och så det senaste: mountainbike i skogen. Så kul!

Jill Nyqvist 070-799 82 29 eller jill@explain.se

 

Följ mig gärna på LinkedIn!

Instagram