Tryggare intäkter varje månad

Vill du ha hjälp att bygga om dina tjänster så att du kan få tryggare intäkter varje månad? Jag har en gratis fb-grupp som jag rekommenderar att du går med i:

 https://www.facebook.com/groups/medlemstjanster/


Personlig rådgivning och affärsutveckling

Vill du få stöd kring just ditt företag? Jag har några få platser möjliga för affärsutveckling mot medlemstjänster! Hör av dig till jill@explain.se och berätta om ditt behov. 

Vad är medlemstjänster? Du får en återkommande intäkt varje månad genom att skapa prenumerationstjänster till dina kunder. Du kan sälja din kunskap eller produkter, beroende på vilket typ av företag du har. Kunderna köper t ex en månads- eller årsprenumeration för att nå ett resultat i sina liv inom den nisch du jobbar. 


Vill du skapa din egen medlemstjänst?

För att du ska få ett kostnadseffektivt sätt att steg för steg sätta upp din medlemstjänst/membership/medlemsportal har jag tagit fram webbkuren "Skapa din lönsamma och hjälpsamma medlemstjänst". Den tar dig från vag idé till kristallklart erbjudande för dina blivande medlemmar. Medlemstjänster ger dig en möjlighet att hjälpa fler, utveckla ditt företag och få tryggare intäkter varje månad.

Läs mer om webbkursen här.


Jag utgår från Älvkarleby söder om Gävle. Hör gärna av dig till jill@explain.se eller 070-799 82 29