Varför gör de inte som du säger? Ett föredrag om vad det är som påverkar våra beteenden utifrån hur våra hjärnor fungerar. Det är mycket förändringar i våra organisationer idag. Många av dem handlar om digitalisering, att vi ska lära oss att arbeta på nya sätt. Beteendeförändringar i vardagen som lätt skapar stress i arbetsgrupperna. Som chef är du kanske ansvarig för att dina medarbetare börjar jobba på nya sätt. Men varför är det så svårt att påverka beteenden? Och största gåtan – varför är det så svårt att ändra sitt eget beteende?

Välkommen till ett inspirerande föredrag som ger din ledningsgrupp, chefsgrupp eller projektgrupp insikter i vad som händer med oss på insidan när vi går igen förändring. Insikter som gör att vi kan både må bättre och prestera bättre.

För det ställer till det för oss ibland att hjärnan har samma grundprogrammering som för 40 000 år sedan. Vi har en analog hjärna i en digital tidsålder. Det som var en styrka förr kan vara en direkt svaghet nu vilket kräver att vi förstår vad det är vi behöver för att må bra.  Ett föredrag med garanterad igenkänning och skratt!

Du får med dig:

  • insikter i vad som hindrar oss från att bryta vanor.
  • kunskap om hur du effektivast ändrar beteenden i din organisation
  • förståelse för hur du kan göra skillnad – direkt!

Vill du veta mer eller boka ett föredrag? Kontakta mig på jill@explain.se eller ring 070-799 82 29. Jag utgår från Älvkarleby, söder om Gävle.

De som lyssnat på föredraget tycker:

Intressant, bra liknelser i vardagen/beteende 

Mycket intressant, blev mycket eftertanke och bra att man kan relatera till allt både yrkesmässigt och privat. Oftast är det bara fokus på yrkesdelen men eftersom allt hänger ihop så blev allt väldigt påtagligt och jag i alla fall fick en tankeställare och framförallt ett sug på att veta mer.

Jill var duktig och trovärdig, intressant och viktigt ämne.

Jills föreläsning hade jag kunnat lyssna på längre. Föreläsningen skulle kunnat varit längre tid. Det var en bra föreläsning. Man får fler tankar och funderingar över olika tänk.

Föreläsningen var intressant och det kändes som att den var både ”akademisk” och väl förankrad i verkligheten. Personligen gillar jag även att föreläsningarna ”landar” i konkreta förslag till vardagen.

Jag tycker Jill är en proffsig föreläsare. Hon har förmåga att prata på ett enkelt sätt som fångar publiken. Det är bra att hon blandar både exempel från privatlivet och jobbet. Något av det eller både och fångar åhöraren. Bra att hon inbjuder till delaktighet också.