Hur påverkar man beteenden?

Beteendeförändringar

Varför gör de inte som du säger? Ett föredrag om vad det är som påverkar våra beteenden utifrån hur våra hjärnor fungerar. Det är mycket förändringar i våra organisationer idag. Många av dem handlar om digitalisering, att vi ska lära oss att arbeta på nya sätt. Beteendeförändringar i vardagen som lätt skapar stress i arbetsgrupperna. Som chef är du kanske ansvarig för att dina medarbetare börjar jobba på nya sätt. Men varför är det så svårt att påverka beteenden? Och största gåtan – varför är det så svårt att ändra sitt eget beteende?

Välkommen till ett inspirerande föredrag som ger din ledningsgrupp, chefsgrupp eller projektgrupp insikter i vad som händer med oss på insidan när vi går igen förändring. Insikter som gör att vi kan både må bättre och prestera bättre.

För det ställer till det för oss ibland att hjärnan har samma grundprogrammering som för 40 000 år sedan. Vi har en analog hjärna i en digital tidsålder. Det som var en styrka förr kan vara en direkt svaghet nu vilket kräver att vi förstår vad det är vi behöver för att må bra.  Ett föredrag med garanterad igenkänning och skratt!

Du får med dig:

  • insikter i vad som hindrar oss från att bryta vanor.
  • kunskap om hur du effektivast ändrar beteenden i din organisation
  • förståelse för hur du kan göra skillnad – direkt!

Vill du jobba vidare med att skapa goda förutsättningar för dina medarbetare att gå igenom förändring kan jag antingen hjälpa till på plats eller så kan du ge dina medarbetare webbkursen Medledarskap i förändring. 

Vill du veta mer eller boka ett föredrag? Kontakta mig på jill@explain.se eller ring 070-799 82 29. Jag utgår från Älvkarleby, söder om Gävle.