juli 24

0 comments

Därför vinner jag oavsett [blogg]

Från den 1 september kommer jag att jobba deltid på min egen firma Explain. Det innebär att jag är tjänstledig ett halvår på
deltid från mitt (roliga, viktiga och givande) arbete på Gästrike återvinnare.

Sedan jag skrev boken Hur får man det att funka? Inspiration för föräldrar och pedagoger och började hålla föredrag så har det där med entreprenörskap sakta smugit sig på mig. Jag har märkt att det finns ett stort behov av inspiration för en väl fungerande vardag med barn med adhd. Men också ett behov av att skapa en väl fungerande vardag genom att leda sig själv. Jag har alltid brunnit för att inspirera andra att göra det som inspirerar dem!

Om vi agerar enligt våra värderingar och mot våra mål så mår vi bättre. Och mår vi bättre kan vi göra klokare och hållbara val i vardagen. Och då är vi fler som bidrar till en värld som räcker längre.

Det kan vara olika lätt eller svårt att göra aktiva val. Och är det något jag har övat på i många år så är det att leda mig själv. Det blev särskilt tydligt när jag fick barn med adhd. Den utmaningen krävde att jag tog ställning: vilken typ av föräldrer ville jag vara? Och när jag konstaterat det, hur skulle jag ta mig dit i en hyperaktiv vardag? Det har har varit en lång resa där jag lärt mig så mycket. Utan de här utmaningarna hade jag helt klart varit en sämre version av mig själv. Det är insikter och färdigheter vill jag förmedla vidare till dig som också vill jobba för att bli den bästa versionen av dig själv.

För klara blir vi ju aldrig. Det kommer att ta en evighet. Och det är också poängen.

Som jag ser det har jag allt att vinna under det här halvåret. Antingen vinner jag insikten om att jobba som soloprenör inte är något för mig och då får jag ro med det. Eller så vinner jag insikten om att jag vill fortsätta utveckla mitt entreprenörskap och då får jag fatta beslut utifrån det. Den enda förlusten i detta skulle vara att inte prova!

Håller du med?

Allt gott!

Jill

Ps. Vill du fortsätta följa mitt företagande så prenumerera på bloggen så missar du inget 🙂


Tags

adhd, föräldrarskap, insikter, personligt ledarskap, vinnare


You may also like

Känner du att tiden springer ifrån dig? [blogg]

Femåring med större värdighet än jag [blogg]

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Direct Your Visitors to a Clear Action at the Bottom of the Page